Cookies

By clicking “Fine”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.
Audio
Text
Dahvani 252d
Dahvani
3
Reply
Copy link to post
Brezzyz 252d
Brezzyz
2
Reply
Copy link to post
Nikita Khrushchev
2
2
Copy link to post
 
Nikita Khrushchev
 
Dahvani
Add comment
you a whole demon a whole monster this bitch hit this hoe with a fucking with a whole fucking car and she's pregnant she a whole monster
3
Reply
Copy link to post
AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
2
Reply
Copy link to post
When Big Larry came around just to put him down, Spongebob turned into a clown. And a girl ever wants to dance with a fool who went in, ripped his pants. I know I shouldn't mope around, I shouldn't curse, but the pain feels so much worse. Because winding up with no one is a lot less fun than a burn from the sun or sanding your buns.
2
2
Copy link to post
I learned a lesson I won't soon forget, so listen and you won't regret, be true to yourself, don't miss your chance, and you won't end up like the fool who ripped his pants.
2
Reply
Copy link to post
I loved it. You put, I loved it, but I feel like you could have put more power into those words, more soul into it. When you said, when big lyric came around to, uh, you know what I mean? Like you could have put more into it.
1
Reply
Copy link to post
Add comment
Follow Us
English
© Stereo, 2024
Get the full experience on the Stereo app
Open app